Kalvtartar
anklever, mandel och peppar
275
Quenelle
kammussla, snökrabba, kaviar och tagetes – med / utan kaviar
350/250
Karl-Johansvampsoppa
friterat ägg, sherry och gräslök
245
Löjrom från Vänern 30g/50g
serveras med toast, smetana, citron och finskuren lök
345/575
Majskyckling-farci
shiitake, endive och portvinssky
475
Lamm
zucchini, mynta och aprikos
550
Röding
ostron, forellrom, grillad lök och färskpotatis
545
Kronärtskocka
pistage, spetskål, curry och persilja
385
Marulk
Karljohansvamp, oxiderat vin, smörstekt toast och mangold
625
Hummer
morot, vanilj och ingefära
895
Choklad
kokos och financier
195
Blåbärstartelette
vanilj, rom och yoghurt
175
Coupe Colonel
plommon, gin och svartvinbärsblad
145
Dessertvagn
petit four
40/st
Ost
Rondin du Quercy, Livarot AOP, Fourme d’Ambert, Comté (32 månader)
75/st
Prix fixe – två rätter
Karl-Johansvampsoppa – Majskycklingfarci
680
Prix fixe – tre rätter
Karl-Johansvampsoppa – Majskycklingfarci – Coupe Colonel
790