Toast Boberg
kalvtartar, sötsur dillemulsion och löjrom
245
Quenelle
kammussla, kungskrabba, kaviar och tagetes – med / utan kaviar
350/195
Lättgravad röding
pepparrot, forellrom, gurka och gräslök
255
Kronärtskocka
hibiskus, ingefära, endiver och jalapeño
185
Ibericokotlett
’nduja, örter och pommes allumettes
445
Marulk
Karljohansvamp, oxiderat vin, smörstekt toast och spenat
515
Majskyckling
jordärtskocka, foie gras och vinägersky
375
Rotselleri
svart tryffel, sherry och kantareller
295
Bakad choklad
pistageglass, krokant och fleur de sel
165
Tartelette med färska fikon
färskost och lakrits
145
Yuzu- mandarinsorbet
peppar och gin
115
Dessertvagn
45/st
Comté prestige (32 månader)
kvittenkompott och sött knäckebröd
175
Prix fixe – två rätter
Lättgravad röding – Ibericokotlett
595
Prix fixe – tre rätter
Lättgravad röding – Ibericokotlett – Yuzu- och mandarinsorbet
695
Gäller för hela sällskapet
Julen på Bobergs
25 november – 23 december
Vid bokning gäller denna meny för hela sällskap
För bokning av större sällskap i vårt chambre séparée kontakta oss via info@bobergsmatsal.se