
Kalvtartar
dill, ättika, morot och friterad lök
225
Quenelle
kammussla, snökrabba, kaviar och tagetes – med / utan kaviar
350/195
Makrill
tomat, stracciatella och jalapeño
245
Löjrom från Vänern 30g/50g
serveras med rostad brioche, smetana, citron och finskuren lök
345/575
Vit sparris
hollandaise, parmesan, marconamandel och gräslök
255
Majskyckling-farci
ramslök, shiitake, vårprimörer och ankleversås
395
Ibericokotlett
toppmurklor, dragon, sherry och silverlökstoast
425
Röding
ostron, forellrom, vårlök och färskpotatis
485
Kronärtskocka
grön sparris, pistage, curry och nässlor
295
Choklad
pistage och krokant
175
Ananas
salt karamell, rosmarin och vanilj
145
Rabarbersorbet
ros, maräng och Moscato d’Asti
115
Dessertvagn
40/st 145/5 st
Ostservering; Comté (36 månader), Delice du Poitou, Bleu des Causses
med marmelad & knäckebröd
75/st
Prix fixe – två rätter
Makrill – Majskycklingfarci
625
Prix fixe – tre rätter
Makrill – Majskycklingfarci – Rabarbersorbet
725